Tutustu uudistuneisiin kotisivuihimme

Osana Kosken 20-vuotisjuhlavuoteen liittyvää graafisen ilmeen uudistusta myös kotisivumme kokivat muutoksia. Uuden ulkoasun suunnitteli ja toteutti viestintäassistenttimme Johanna Lehtomaa.

Tarve kotisivujen uudistamiselle oli ollut tiedossa, mutta Paikka auki -ohjelman mahdollistaman viestintäassistentin myötä työlle löytyi osaava tekijä. ”Uusi sivusto vastaa paremmin nykyajan tarpeisiin, kuten nettisivujen lisääntyneeseen käyttöön mobiililaitteilla”, kertoo Lehtomaa uudistustyöstä. ”Samalla sivuston rakenteita selkeytettiin ja ulkoasua raikastettiin vastaaman Kosken uutta graafista ilmettä.”

Miten navigoida uusilla sivuillamme? Asiantuntijapalvelumme ovat listattuna Asiantuntijatyö-sivulle, josta löydät tiedot myös koordinoimistamme työryhmistä ja työkokouksista. Tiedot hankkeistamme löytyvät nykyään Kehittämistyö-sivun alta. Materiaalit viimeisen kahden vuooden tilaisuuksistamme ovat taas Tapahtumien materiaalit -sivuilla, ja raportit, tutkimukset sekä kannatusyhdistyksen toimintakertomukset ja -suunnitelmat on koottu Julkaisut-sivuille. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, kokeile yläpalkissa sijaitsevaa Etsi-toimintoa.

Uudistustyö jatkuu

Vaikka uudet sivut ovat nyt julki, niiden kehittämistyö jatkuu edelleen. Esimerkiksi kevään aikana päättyneiden hankkeiden sivuja lisätään hiljalleen näkyville. Tällä hetkellä esillä ovat viimeiseksi päättyneiden hankkeiden tiedot ja materiaalit. Mikäli huomaat sivuissamme toimimattomuuksia tai haluat jättää palautetta, voit tehdä sen tästä linkistä.

Juhlavuoden 2022 aikana Kosken graafinen ilme uudistuu kokonaisuudessaan (lue tästä linkistä artikkeli uudesta logostamme) ja nyt muutokset ovat näkyvissä kotisivujemme lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.