Kansa-koulu 4.0 valmentaa uusia kirjaamisasiantuntijoita taas syksyllä!

Kansa-koulu III -hankkeen suositut verkkovalmennukset saavat jatkoa! Myöntävän rahoituspäätöksen saanut Kansa-koulu 4.0 -hanke valmentaa sosiaalihuollon ammattilaisista kirjaamisasiantuntijoita vuoden 2022 syksyllä.

Neljän viikon mittainen valmennus suoritetaan itseopiskeluna digitaalisessa oppimisympäristössämme Kirjaamisfoorumissa.

Valmennuksen suorittaneet saavat käyttöönsä omassa työyhteisössä hyödynnettäviä valmennusmateriaaleja sekä kirjaamisasiantuntijaverkoston tuen. Verkoston kautta asiantuntijat saavat tuoretta tietoa sosiaalihuollon kirjaamisesta ja tiedonhallinnasta.

Haku valmennuksiin on auki sekä yksityisellä että julkisella sektorilla toimiville organisaatioille. Valmennuspaikkoja ei ole korvamerkitty tai jaettu etukäteen, vaan kaikki paikat jaetaan hakumenettelyllä, johon kuuluu lyhyt motivaatio-osuus. Valmennusta tarjotaan suomeksi ja ruotsiksi.

Hae mukaan syksyn valmennuksiin 15.6. mennessä!
Syyskuun valmennusryhmät: 29.8.–30.9.2022
Lokakuun valmennusryhmät: 3.10–4.11.2022
Marraskuun valmennusryhmät: 7.11.–2.12.2022  

Lue lisää ja hae mukaan!

Lisätietoja saat myös hankkeen verkkosivuilta: www.kirjaamisfoorumi.fi

Kirjaamisasiantuntijaverkostot tarjoavat tukea ja tuoretta tietoa

Kansa-koulu 4.0 -hanke tarjoaa tukea ja ajankohtaista tietoa jo valmennetuille kirjaamisasiantuntijoille verkostotoiminnan muodossa. Saat lisätietoa verkostojen toiminnasta vuonna 2022  pian. Seuraa siis uutiskirjettämme!

HUOM! Muistathan tilata uutiskirjeemme uudestaan, mikäli sähköpostiosoitteesi vaihtuu.

Lyhyesti Kansa-koulu 4.0 -hankkeesta

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu -hanke. Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä sosiaalialan osaamiskeskukset. 

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustusta vuoden 2022 loppuun. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Keski-Suomessa Kansa-koulun aluekoordinaattoreina toimivat
Sivi Talvensola ja Suvi Tikander
etunimi.sukunimi@koske.fi