Sanoja yksinäisyydestä -seminaari

Jyväskylän Veturitalleilla kuultiin perjantaina 2.2.2018 sanoja yksinäisyydestä. Päivän kestäneen seminaarin tuottivat yhteistyössä maakunnan STEA-rahoitteiset yksinäisyyshankkeet Homies Youth Work, Tuttu – tukea ja toivoa tulevaan -projekti sekä Yhdessä ei olla yksin.
Yksinäisyys on sitä, kun ei tiedä mitä tekisi, minne menisi, eikä ole ystäviä, joiden kanssa olisi. Yksinäisyyden tajuaa todella vasta sitten, kun on itse jäänyt yksin. Hyvä keino saada ystäviä ja poistaa yksinäisyys on olla ystävällinen muille. Ystävällisyys on asia, josta ei kannata tinkiä.” -Risto Kauppinen, Jyväskylä 2.2.2018.

Seminaarisali Veturitalleilla oli täynnä kuulijoita (120 henkilöä).
Päivää sanoittivat Runoilija Risto, tutkijat Päivi Kivelä ja Niina Junttila sekä nuori Leevi Riitamaa. Kuvia tuotti kuvittaja Tuuli Sahi ja valokuvia kuntien hyvinvointituvista ja matalankynnyksen kohtaamispaikoista esitti Sirpa Pekkarinen. Ruokatauon musiikista vastasi Haitari-Antti. Seminaarin materiaalin löydät tästä.
Esittelyt
Niina Junttila
Sirpa Pekkarinen
Risto Kauppisen runot
Päivi Kivelä
Kiitos yleisölle ja yhteistyökumppaneille! Kiitos Jyväskylän kaupungin Nuorisotoimet/Veturitalli sekä siellä toimivat työntekijät!

Lisätietoja seminaarista antavat
Milla Ukkonen, milla.ukkonen@mcid.fi, 044 241 4014
Minna Wacker, minna.wacker@finfamiks.fi, 050 449 8140
Sirpa Pekkarinen, sirpa.pekkarinen@koske.fi,  040 653 7220