Syksyllä syvennytään rakenteelliseen sosiaalityöhön

Rakenteellinen sosiaalityö on teemana useissa eri tapahtumissa ja Kosken työryhmissä, kun sosiaalityön valtion tutkimusrahoitushanke ”Monitoimijainen rakenteellisen sosiaalityön toimintamalli tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluissa (MoRa)” julkaisee tutkimustuloksia ja politiikkasuosituksia.Rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneiden kannattaakin jo merkitä seuraavat koko päivän tilaisuudet kalenteriinsa:

6.9.2022 Keski-Suomen sosiaalihuollon kehittämishankkeen aloitusseminaari

23.11.2022 MoRa-hankkeen päätösseminaari

Rakenteellista sosiaalityötä lähdetään kehittämään hyvinvointialueen ammattilaisten yhteisessä verkostossa. Kutsumme Keski-Suomen sosiaalihuollon kehittämisohjelman kanssa rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneita sosiaalityön asiantuntijoita mukaan pohtimaan MoRa-tutkimustulosten käyttöönottoa. Verkosto jatkaa rakenteellisen sosiaalityön alueellisena kehittäjäryhmänä.

25.10.2022 klo 9 – 10.30 Keski-Suomen rakenteellisen sosiaalityön verkoston tapaaminen, Teams-tilaisuus