Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Monitoimijainen rakenteellinen sosiaalityö hyvinvointialueilla (MoRa) -seminaari

23.11.2022 @ 09:00 - 15:00

Monitoimijainen rakenteellisen sosiaalityön toimintamalli tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluissa -hankkeen (MoRa) loppuseminaari järjestetään keskiviikkona 23.11.2022 klo 9.00–15.00 Jyväskylässä. Seminaariin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

MoRa-tutkimushankkeen tuloksia reflektoiden seminaarissa käydään keskustelua siitä, mitä monitoimijainen rakenteellinen sosiaalityö on ja voisi olla sekä pohditaan, miten se nivoutuu osaksi uusien hyvinvointialueiden toimintaa. MoRa-hankkeen tutkijoiden ohella kuulemme tilaisuudessa rakenteellista sosiaalityötä ja sen toteutusta eri näkökulmista tarkastelevia asiantuntijapuheenvuoroja. Seminaarin päättää paneelikeskustelu, joka kokoaa yhteen päivän antia sekä syventää ymmärrystä monitoimijaisen rakenteellisen sosiaalityön luonteesta ja tulevaisuuden visiosta.

Toivotamme seminaariin lämpimästi tervetulleiksi tutkimuksessa mukana olleiden toimijaryhmien – sosiaalityöntekijät, sosiaalijohto, poliittiset päättäjät, asiakkaat ja kansalaistoimijat – edustajat sekä ylipäätään kaikki, joita rakenteellinen sosiaalityö ja erityisesti monitoimijaisen rakenteellisen sosiaalityön kehittämistä koskevat kysymykset kiinnostavat!

Varaathan päivän jo tässä vaiheessa kalenteriisi! Seminaarin tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan syksyllä 2022.

Lisätietoja MoRa-hankkeesta ja seminaarin valmisteluista löydät hankkeen nettisivuilta osoitteesta https://r.jyu.fi/morahanke.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2022
Aika:
09:00 - 15:00
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/yfi/en/research/projects/research-groups/mora/alasivu_7