Vaikuta ja osallistu lokakuun Rakea rakentamassa -työpajan avoimeen kommentointiin 20.10. mennessä

Rakea rakentamassa – Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön viimeisessä työpajassa 4.10. pohdimme yhdessä rakenteellista sosiaalityötä strategiatyön näkökulmasta.  Mitä strategiatyö on rakenteellisessa sosiaalityössä ja miten se näkyy meidän kunkin toiminnassamme? Millaisina tekoina hyvinvointialueemme strategisten linjausten tulisi toteutua, jotta voimme parhaiten tukea alueen asukkaita?

Osallistujina oli lähes kolmenkymmenen henkilön joukko aiheesta kiinnostuneita: ammattilaisista ja esihenkilöistä kansalaisjärjestötoimijoihin sekä aluevaltuutettuihin. Keskustelu soljui strategiatyön ympärillä vilkkaana.

Rakenteellinen sosiaalityö tarvitsee monenlaisia näkökulmia – osallistu keskusteluun!

Monitoimijaisuus ja -äänisyys on rakenteellisen sosiaalityön käyttövoima. Kutsumme rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneita keskisuomalaisia osallistumaan meneillään olevaan yhteiseen työskentelyyn, jonka päämääränä on saada rakenteellinen sosiaalityö osaksi hyvinvointialueemme strategian toimeenpano-ohjelmaa.

Katso tilaisuuden tallenne (kesto n. 70 min) Kosken YouTube-kanavalta, tutustu Kati Närhin ja Anu Pihlin esityksiin sekä Raija Kojon ja Katri Savolaisen kommenttipuheenvuoroihin ja osallistu kirjoittamalla omat näkemyksesi ja kommentoimalla muita vastauksia Padlet-alustalla 20.10.2023 mennessä.
Materiaali toimitetaan tämän jälkeen strategian toimeenpano-ohjelman valmistelun tueksi.

Välitäthän tietoa tallenteesta ja Padlet-osallistumismahdollisuudesta eteenpäin verkostoissasi, jotta saisimme mahdollisimman monipuolista näkökulmaa keskisuomalaisen rakenteellisen sosiaalityön kivijalaksi.

Marraskuun työpajassa teemme yhteenvetoa ja katsomme tulevaan

Rakea rakentamassa -työpajasarja jatkuu 8.11.2023, jolloin teemme yhteenvetoa työpajasarjasta ja suuntaamme katseemme tulevaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Tutustu työpajasarjan esitteeseen ja ilmoittaudu jo nyt mukaan tästä linkistä.

Työpajat ovat avoimia kaikille Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön kehittämisestä kiinnostuneille. Toivomme laajaa osallistujajoukkoa ammattilaisista, esihenkilöistä, asiakkaista, järjestötoimijoista sekä poliittisista päättäjistä.

Työpajojen järjestämisestä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Jyväskylän yliopisto sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.