Meijän Mieli kouluttaa kohtaamiseen

Verkostosta nousseiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta Meijän Mieli järjestää lokakuussa koulutuksen mielenterveystoipujan kohtaamisesta vapaaehtoistoimijoille.

Meijän Mieli on koko hankkeen toiminta-ajan osallistunut aktiivisesti Jyväskylän Valikkoryhmän tapaamisiin, joissa vapaaehtoistoimintaa koordinoivat toimijat ovat päässeet verkostoitumaan, tutustumaan toistensa toimintaan ja järjestämään yhteisiä tapahtumia.

Valikkoryhmässä on myös kartoitettu toiveita koulutuksista ja hyödynnetty eri toimijoilta löytyvää osaamista. Verkostotoimijoiden kokemusten perusteella vapaaehtoiset kohtaavat tehtävissään yhä enenevässä määrin mielenterveyden haasteita, joten vinkit kohtaamiseen ovat tervetulleita. Me haluamme vastata tähän tarpeeseen ja olemme lupautuneet järjestämään Mielenterveystoipujan kohtaaminen -koulutuksen, joka on avoin ja maksuton kaikille vapaaehtoistyötä tekeville. Koulutus järjestetään Matarasalissa Matarankatu 6:ssa keskiviikkona 11.10. klo 17-19. Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 9.10. tästä. Tervetuloa!

Hankkeen päätöstilaisuuteen ilmoittautuminen auki

Vielä ehtii ilmoittautua Meijän Mielen päätöstilaisuuteen, joka pidetään 15.11. klo 11.30-15.30 Vehryt Noukassa Jyväskylässä. Ilmoittautuminen tästä viimeistään 30.10. Tervetuloa!