Iloisia uutisia Meijän Mielen jatkokuvioista

Meijän Mieli -hankkeen oli määrä loppua tämän vuoden lopussa, mutta viime viikolla saimme iloisia uutisia. Hankkeen rahoittajataho STEA ilmoitti, että saamme luvan käyttää säästynyttä hankerahaa vielä ensi vuoden puolella. Päätöstilaisuus kuitenkin pidetään suunnitellusti 15.11.

Meijän Mielelle jatkoa muutama kuukausi

Pandemian jyllätessä hankkeen aloittaessa toimintansa elokuussa -20 pääsimme vauhtiin vähän nihkeästi. Rajoitusten vuoksi emme päässeet jalkautumaan maakuntaan emmekä järjestämään mitään livekohtaamisia. Siltä ajalta jäi matkakuluihin ja tapahtumien järjestelyihin budjetoitua rahaa käyttämättä, jota nyt onneksemme saamme hankkeen loppupäässä käyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa muutaman kuukauden jatkoaikaa yhden työntekijän voimin alkuvuodelle -24. Lopullinen jatkoajan kesto selviää loppuvuoden aikana, kun saamme tarkemmat laskelmat selville.

Digikaverikoulutus 7.-8.11. klo 17-20

Tämän vuoden viimeinen digitaalisen vapaaehtoistoiminnan koulutus pidetään etätoteutuksena Teams-alustalla 7.-8.11. klo 17-20. Ilmoittautua voi 6.11. asti joko sähköpostitse merja.angle@koske.fi tai vapaaehtoityö.fi -sivuston kautta. Digikaveritoiminta on matalan kynnyksen anonyymiä vapaaehtoistoimintaa mielen hyvinvoinnin parissa. Viestittely tuettavan kanssa tapahtuu vaikka kotisohvalta käsin Ylitse MentorApp- mobiilisovelluksessa. Digikaverit saavat tukea vapaaehtoisena toimimiseen työnohjauksesta, Meijän Mielen työntekijöiltä sekä Sos-Lapsikylän asiantuntijoilta. Lue lisää sovelluksesta tästä ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

Päätöstilaisuus 15.11. klo 11.30-15.30

Hankkeen jatkoajasta huolimatta vietämme päätöstilaisuutta suunnitellusti 15.11. idyllisessä Vehryt Noukassa Jyväskylän Noukanniemessä. On ollut mukavaa ja silmiä avaavaa loppuraportin kirjoittamisen ohessa valmistella esityksiä aikaansaannoksistamme näiden nopeasti kuluneiden kolmen vuoden ajalta. Vaikka välillä on koettu haasteita tavoitteiden saavuttamisessa, lopulta olemme kuitenkin saaneet paljon aikaiseksi.

On saatu työskennellä kehittämispositiivisten yhteistyökumppaneiden kanssa, toimintaamme ovat löytäneet meidän timanttiset vapaaehtoiset, ollaan kuultu huikeita tarinoita kokemusasiantuntijoilta ja ennen kaikkea kohdattu suuri joukko upeita nuoria, jotka ovat rohkeasti osallistuneet toimintaamme. Tuhannet kiitokset teille kaikille, Ilman teitä tämä hanke ei olisi onnistunut! On tosi mukavaa kokoontua yhteen ja päästä kertomaan hankkeen vaiheista ja tuloksista päätöstilaisuudessa.