Meijän Mielen kesäkuulumiset

Kiitoksena toimimisesta hankkeen kaveritoiminnassa tarjosimme vapaaehtoisille illallisristeilyn Päijänteen aalloilla. Ilta oli kaikin puolin onnistunut sekä sään, maisemien, ruuan että seuran puolesta.

Kesälomakausi kolkuttelee jo ovella ja hanke hiljeneekin heinäkuun ajaksi. Syksyn kuvioita on jo lyöty lukkoon ja kalenteroitu. Hankkeen päättymisen häämöttäessä on myös suunniteltu päätöstapahtumia, joista lisätietoa myöhemmin.

Virkistystä Päijänteen aalloilla

Vapaaehtoisten virkistysilta onnistui täydellisesti säiden haltijoiden ollessa meille suotuisia. Höyrylaivaristeilymme alkoi illallisbuffetilla laivan notkuvien pöytien äärellä. Makoisan aterian jälkeen istahdimme porukalla jutustelemaan kaveritoiminnan kokemuksista ja visailemaan luontoaiheista tietokilpailua. Loppuajan ihailimme Päijänteen maisemia ja ihmettelimme monenlaisia vesikulkupelejä, joita laivan ympärillä pörräsi. Hellesää oli saanut kansan vesille.

Illallisristeilyllä halusimme kiittää hankkeemme kaveritoiminnassa mukana olevia vapaaehtoisiamme. He tekevät todella arvokasta ja merkityksellistä työtä. Suurkiitokset!

Syksyn kuvioita

Syksyn toimintakalenteriin on kirjattu jo vakiintuneita juttuja eli kaveritoiminnan koulutuksia, vapaaehtoisten lisäkoulutuksia ja kaveri-iltoja. Olemme myös lyöneet lukkoon hankkeen päätöstapahtumat, jotka tullaan järjestämään marraskuussa. Kalenterissa on vielä väljyyttä muillekin jutuille, mikäli ilmenee toiveita esim. jonkinlaiselle verkoston tai yhteistyökumppaneiden kouluttamiselle mielen hyvinvoinnin tai toipujan kohtaamisen teemoista. Näistä lisätietoa sitten syksymmällä, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Hanke lomailee heinäkuun

Heinäkuu on hankkeen toiminnassa hiljaista aikaa, kun me molemmat hanketyöntekijät lomailemme. Kaveritoiminta kuitenkin jatkuu läpi kesän ja Meijän Kaverit- WhatsApp-ryhmän jäsenet voivat halutessaan sopia yhteistä kesätekemistä. Ryhmä on kaikille avoin ja siihen pääsee mukaan laittamalla Merjalle pyynnön ryhmään liittämisestä nroon 040 124 1426.

Hyvää kesää kaikille!