Rakea rakentamassa -työpajasarjassa kehitetään rakenteellista sosiaalityötä Keski-Suomessa

Tervetuloa Rakea rakentamassa – Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön työpajoihin! Huhtikuussa käynnistyvän työpajasarjan tavoitteena on lisätä tietoa rakenteellisen sosiaalityön osa-alueista, sekä pohtia ja työstää yhdessä meiltä Keski-Suomesta löytyviä rakenteellisen sosiaalityön hyviä käytäntöjä. Yhteisen työskentelymme päämääränä on, että rakenteellinen sosiaalityö on osa hyvinvointialueemme strategian toimeenpano-ohjelmaa.

Työpajat ovat avoimia kaikille Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön kehittämisestä kiinnostuneille. Toivomme laajaa osallistujajoukkoa ammattilaisista, esihenkilöistä, asiakkaista, järjestötoimijoista sekä poliittisista päättäjistä.

Työpajojen järjestämisestä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Jyväskylän yliopisto sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.

Rakea rakentamassa -työpajasarja 2023

Tule oppimaan uutta ja tuo asiantuntemuksesi mukaan rakentamaan vahvaa rakenteellisen sosiaalityön kivijalkaa hyvinvointialueellemme! Ilmoittaudu työpajoihin mukaan jo tästä linkistä.

  • 5.4. klo 9–12 Johdatus rakenteelliseen sosiaalityöhön (ohjelma julkaistu, pdf)
  • 10.5. klo 9–12 Rakenteellinen sosiaalityö poliittisena ja oikeudenmukaisuustyönä
  • 14.6. klo 9–12 Rakenteellinen sosiaalityö tietotyönä
  • 13.9. klo 9–12 Aihe tarkentuu myöhemmin
  • 4.10. klo 9–12 Aihe tarkentuu myöhemmin
  • 8.11. klo 9–11 Yhteenveto työpajasarjasta

Lataa työpajasarjan esite tästä linkistä (pdf).

Tervetuloa mukaan!