Monialaista tukea vaativiin, monimutkaisiin ja harvinaisiin asiakastilanteisiin – OT-TUKIpilotti käynnistyy maaliskuussa

Älä jää yksin vaativassa tilanteessa – OT-TUKIpilotti tarjoaa tukea lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskenteleville Itä-Suomen yhteistyöalueen ammattilaisille erityisen vaativiin asiakastilanteisiin.

Monialaista tukea vaativiin asiakastilanteisiin

Lasten, nuorten ja perheiden osaamis- ja tukikeskus -hanke (OT) käynnistää pilotin ammattilaisten tueksi: OT-TUKIpilotti on käynnissä 20.3.-3.11.2023 ja se on tarkoitettu Itä-Suomen yhteistyöalueen (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo) sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sivistyspalveluiden ammattilaisille, jotka työskentelevät lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa julkisella sektorilla.

Pilotin OT-tiimi tarjoaa neuvontaa ja ohjausta käytettävissä olevista asiantuntijoista ja erityispalveluista sekä tukea ja konsultaatiota lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden erityiskysymyksissä. Lisäksi OT-tiimi tarjoaa monialaista työnohjauksellista asiantuntijatukea.

OT-tiimin tuki on tarkoitettu erityisen vaativiin, monimutkaisiin tai harvinaisiin asiakastilanteisiin, kun ei tiedetä miten toimia tai keneen ottaa yhteyttä tai joihin tarvitaan monialaista lisätukea perus- ja erityistason palveluiden lisäksi. Asiakastilannetta on ennen yhteydenottoa käsitelty oman tiimin kanssa omissa palveluissa.

Lataa OT-TUKIpilotin esite tästä linkistä ja poimi OT-tiimin yhteystiedot.

Infotilaisuuksia pilotista maaliskuussa

Tule kuulemaan lisää OT-TUKIpilotin toiminnasta infotilaisuuksiin! Maaliskuussa järjestetään kolme samasisältöistä infoa, joista voit valita itsellesi sopivan ajankohdan:

15.3. klo 15–15.30 Liity tilaisuuteen tästä linkistä
16.3. klo 8.30–9 Liity tilaisuuteen tästä linkistä
16.3. klo 9.15–9.45 Liity tilaisuuteen tästä linkistä