Meijän Mielen kevätkausi vauhdissa

Meijän Mielen kevätkauteen kuuluu koulutuksia kaveritoimintaan ja mielenterveyden ensiaputaitoihin sekä Meijän Porukka -toimintaa Keuruulla. Nyt on myös hyvä hetki ilmoittautua mukaan suosittuun The World of Recovery -pöytäroolipeliseikkailuun Jyväskylässä.

Keuruun ryhmätoiminta vauhdissa

Meijän Porukka -toiminta Keuruulla on käynnistynyt mukavasti.  Toimintaa järjestetään yhteistyössä Omat avaimet 4You -toiminnan kanssa.  Mukaan on saatu muutamia nuoria ja heidän kanssaan on suunniteltu kevään tapaamiskertojen sisällöt. Ohjelmassa on toimintaa niin kokkailusta metsäretkiin kuin liikunnasta kädentaitoihin. Kaikkiin toiminnallisiin juttuihin on sisällytetty mukaan keskustelua ja pohdintaa erilaisista hyvinvoinnin teemoista. Uskomme, että keväästä tulee antoisa sekä nuorille että meille ohjaajille.

TWoR-pöytäroolipeliseikkailu huhti-kesäkuussa

Vielä ennen kesälomakautta on aikomus järjestää TWoR -pöytäroolipeliseikkailu Jyväskylässä. Nyt haemmekin 25.4. alkavaan peliryhmään 18-35 -vuotiaita nuoria aikuisia. 8 viikkoa kestävä peliseikkailu päättyy 13.6. Pelailemme tiistaisin klo 13-15 Matarankatu 6:ssa. Aiempaa pelikokemusta ei tarvita. Lisätietoja pelistä tästä ja ilmoittautuminen peliryhmään 21.4. mennessä tästä.

Kevään koulutuksia

Meijän Mieli järjestää vapaaehtoistoiminnan koulutuksia touko- ja kesäkuussa. 16.-17.5. klo 17-20 koulutamme digikavereita ja 8.6. klo 9-15 livekavereita. Molempiin koulutuksiin mahtuu vielä hyvin osallistujia. Mielenterveys elämäntaitona MTEA1-koulutuksen järjestämme yhteistyössä Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n kanssa 6.-7.5. klo 9-16. Koulutuspaikkana toimii FinFamin toimisto osoitteessa Tapionkatu 4 A 5 Jyväskylä. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä.