Meijän Mielessä TWoR-pöytäroolipeliä, vapaaehtoistapahtumaa ja TikTokkia

Meijän Mielen loppuvuodesta löytyy monenlaista toimintaa. TWoR-pöytäroolipelit pyörivät sekä Jyväskylässä että Äänekoskella ja nuorille suunnattua vapaaehtoistoimintaa esitellään perjantaina 9.12. Jyväskylässä Nuorten talolla. Ensi vuoden suunnitelmia raotetaan jo sen verran, että viestintätempauksena aiomme ottaa TikTokin haltuun.

TWoR-peliryhmät käynnistyneet Jyväskylässä ja Äänekoskella

Toipumisorientaatioajatteluun pohjautuva pöytäroolipeli The World of Recovery on otettu hankkeeseemme kokeiluun yhdeksi ryhmätoiminnan muodoksi sekä Jyväskylässä että Äänekoskella. Tähän mennessä, kun pelisessiot ovat suunnilleen puolivälissä, palaute pelaajilta on ollut pelkästään positiivista.

Tämä Lilinkotisäätiön TWoR-pelihankkeessa mielenterveys- ja päihdealan kokemusasiantuntijoiden kanssa yhteiskehitetty peli julkaistaan virallisesti vasta 8.12. Me olemme siis eturintamassa pilotoimassa peliä Keski-Suomen alueella.

Peliryhmiimme liittyy myös JAMK:n sosionomiopiskelijan tekemä opinnäytetyö, jossa tutkitaan TWoR -pelin vaikutusta positiiviseen mielenterveyteen. 8 viikkoa kestävät pelisessiot saadaan päätökseen ennen joulua. Tarkoitus on aloittaa toiveiden mukaan uusia peliryhmiä myös ensi vuonna.

Nuorten vapaaehtoistapahtuma 9.12. Jyväskylässä

Nuorten talolla Asemakatu 4:ssä on nuorille suunnattu vapaaehtoisuuden teemailtapäivä perjantaina 9.12. klo 13-16. Tapahtumassa on paikalla useita eri toimijoita esittelemässä toimintaansa sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Tarjolla on informaation ja mukavien kohtaamisten lisäksi myös pientä purtavaa.

Tervetuloa mukaan!

Meijän Mieli goes TikTok

Viestinnässä kokeilemme alkuvuodesta uusia tuulia ottamalla TikTokin haltuun. Meidän omat taidot tiktokkaamiseen ovat hyvin kyseenalaiset, joten nuorten apua tässä aluevaltauksessa tarvitsemme kipeästi. Tähän tempaukseen pyrimme saamaan mukaan nuoria ainakin ideoimaan ja halutessaan myös tuottamaan meille nuorten näköistä TikTok sisältöä mielen hyvinvoinnin teemalla. Jos kiinnostuit itse tai tunnet jonkun nuoren, joka voisi meitä jeesiä, ole meihin hanketyöntekijöihin yhteydessä!

Hommaan voi tulla yksin tai yhdessä kaverin tai kaveriporukan kanssa. Tervetuloa!