Anna palautetta Kosken työryhmistä ja -kokouksista!

Kahdenkymmenen vuoden aikana olemme koordinoineet useita maakunnallisia työryhmiä ja työkokouksia. Nyt keräämme palautetta ja toiveita eri työryhmien ja -kokousten toiminnasta.

Kosken lakisääteisenä tehtävänä on vahvistaa sosiaalialan osaamista, koota maakunnallista asiantuntemusta sekä toimia linkkinä tutkimuksen, kehittämisen ja käytännön välillä. Tätä tehtävää Koske on hoitanut vuodesta 2001 lähtien mm. koordinoimalla sosiaalialan maakunnallisia asiantuntijatyöryhmiä ja työkokouksia.

Hyvinvointialueen käynnistyessä toivomme saavamme sinulta palautetta koordinoimistamme työryhmistä sekä kuulevamme toiveita ja tarpeita niihin liittyen. Vastaamalla autat meitä arvioimaan ja kehittämään toimintaamme, jotta pystymme edelleen antamaan oman panoksemme koko hyvinvointialueemme sote-yhteistyöhön.

Palautekysely koordinoimistamme työryhmistä on avoinna 30.11.2022 asti. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/9BC72C09DE0BEE80