Meijän Mielen lokakuun koulutukset

Hankkeen syksy kuluu vahvasti koulutusten järjestämisten parissa. Lokakuun alussa järjestämme saman viikon aikana kaksi eri koulutusta; Digikaverikoulutuksen ja MTEA1 mielenterveyden ensiapu -koulutuksen.

Digikaveri -vapaaehtoistoiminnan koulutus

Heti lokakuun alussa 4.-5.10. kklo 17-20 pidetään Digikaverikoulutus etätoteutuksena Teamsissa, johon ilmoittautuminen päättyy jo 29.9. Tämän maksuttoman koulutuksen jälkeen voit toimia vapaaehtoisena mentorina Ylitse MentorApp -sovelluksessa vaikka omalta kotisohvalta silloin, kuin itselle parhaiten sopii. Tervetuloa mukaan matalankynnyksen vapaaehtoistoimintaan! Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteessa vapaaehtoistyö.fi tai sähköpostitse: merja.angle@koske.fi

Mielenterveys elämäntaitona MTEA1 -koulutus

Mielenterveys elämäntaitona® MTEA1 on voimavaralähtöinen, tutkittua tietoa hyödyntävä mielenterveyden kansalaistaitokoulutus. Se tarjoaa tietoa mielenterveyden käsitteestä, tunne- ja vuorovaikutustaidoista, arjen hyvinvoinnin taidoista, kriiseistä ja niistä selviytymisestä sekä itsemurhien ehkäisystä. Tervetuloa kuulemaan, miten voit tukea omaa tai toisten mielen hyvinvointia!

Tämä koulutus järjestetään Jyväskylässä Matarankadulla la-su 8.-9.10. klo 9-16. Koulutus on hankkeemme vapaaehtoisille maksuton, muilta perimme 40€ lisenssi- ja kirjamaksun. Ilmoittautuminen tähän koulutukseen viimeistään 6.10. sähköpostitse: merja.angle@koske.fi