Sytykettä yhteistyöhön? Valmennusta tarjolla lastensuojelun yhteistyökumppaneille ja perhekeskusverkostolle

Systeemistä toimintamallia on otettu käyttöön Keski-Suomen kuntien lastensuojelussa. Nyt systeemistä ajattelua viedään Keski-Suomessa myös lastensuojelun yhteistyöverkostoihin – osallistu mukaan Sytykettä yhteistyöhön -valmennukseen!

Systeeminen työote tutuksi

Lastensuojelun yhteistyökumppaneille tarkoitetussa Sytykettä yhteistyöhön -valmennuksessa saat perustietoa lastensuojelusta sekä systeemisestä toimintamallista. Valmennuksessa perehdytämme systeemiseen ajatteluun ja sen keskeisiin menetelmiin sekä siihen, mitä asioita Sinun on yhteistyökumppanina hyvä tietää, kun saat kutsun lastensuojelun systeemiseen tiimiin. Katso tästä linkistä video valmennuksesta!

Keski-Suomessa Sytykettä yhteistyöhön -valmennuksia järjestetään joulukuussa 2021 sekä uudelleen vuoden 2022 aikana. Joulukuun koulutuspäivät:

ke 1.12.2021 klo 8.30–12.00
ti 7.12.2021 klo 12–16
to 16.12.2021 klo 8.30–12.00

Räätälöityä valmennusta perhekeskustiimeille

Yhteistyökumppaneille suunnatun valmennuksen lisäksi systeemistä ajattelua viedään Keski-Suomen perhekeskusverkostoihin. Miten systeemisyys voisi näkyä entistä enemmän perhekeskusverkostojen toiminnassa ja mitä lisäarvoa se voisi työskentelyyn tuoda?

Valmennuksessa perehdytetään osallistujia systeemiseen ajatteluun ja keskeisiin menetelmiin kuten dialogisuuteen, reflektioon, sirkulaarisuuteen, sukupuuhun, aikajanaan ja moneen muuhun. Perhekeskustiimeille suunnattu valmennus järjestetään 23.11. ja 2.12.2022 klo 8.30–15.30.

Lisätietoja valmennuksista antaa LUMO-hankkeen Keski-Suomen hanketyötekijä:
Reetta Salmi, lastensuojelun kehittäjä
reetta.salmi@koske.fi
puh. 040 653 7220

Katso LUMO-hankkeen ajankohtaiset tapahtumat: https://padlet.com/lumohanke/tapahtumakalenteri