Digikaverikoulutus herättää mielenkiintoa

Ensimmäiset Meijän Mieli -hankkeen Digikaverit valmistuivat helmikuun lopulla. Onnittelut uusille Meijän Digikavereille!

Digikaveritoiminta onkin herättänyt mielenkiintoa yhteistyöverkostoissamme ympäri maakuntaa ja keväälle on jo sovittu uusia koulutuksia.

Hybridikoulutus pohjoisessa Keski-Suomessa

Digikaveritoiminta on herättänyt mielenkiintoa yhteistyöverkostoissamme ympäri maakuntaa ja keväälle on jo sovittu uusia koulutuksia. Toukokuussa 3.5. ja 10.5. järjestämme hybridikoulutuksen pohjoisessa Keski-Suomessa Viitasaari -Pihtipudas -alueella. Koulutukseen voi osallistua joko paikan päällä Viitasaarella tai Pihtiputaalla tai vaihtoehtoisesti etänä Teamsin välityksellä mistä päin maakuntaa tahansa. Ilmoittautuminen 29.4.-21 mennessä vapaaehtoistyö.fi -palvelun kautta.

Oppilaitosyhteistyö

Toinen koulutus liittyy oppilaitosyhteistyöhön Gradian kanssa, jossa digikaverikoulutus ja -toiminta on sisällytetty lähihoitajaopiskelijoiden opintojaksoon. Tähän yhteistyöhön kuuluu myös JAMK:in kuntoutuksenohjaajaopiskelijan tekemä opinnäytetyö, jossa tutkitaan Ylitse MentorApp-sovelluksen soveltuvuutta mielenterveystoipujien tukitoimintaan sekä sovelluksen käyttökokemuksia mentoreilta ja toipujilta.