Järjestöt PAKU-hankkeen matkassa – digitaalisia ratkaisuja omaan työhön, 9.4. ja 16.4. etätyöpajat

Hyvä järjestötoimija – olethan hakemassa muuttuneeseen tilanteeseen STEAn avustusta? Haluatko kuulla hyvistä toimintatavoista ja saada uusia oivalluksia digitaalisen ohjaustyön kehittämiseen?

Palvelupolut kuntoon PAKU -hankkeessa on kartoitettu digitaalisia palveluita ja sovelluksia palveluohjauksen tueksi. Nyt tarjoamme järjestötoimijoille vuorovaikutteiset ZOOM-työpajat, joissa esitellään erilaisia digitaalisia vaihtoehtoja omaan työhön ja palveluohjaukseen. Työpajassa saat vinkkejä ilmaisista ja helposti haltuun otettavista digitaalisista sovelluksista ja menetelmistä, sekä ideoita STEAn avustushakuun. Työpajat järjestetään 9.4. klo 9-10:30 ja 16.4. klo 10-11:30.

Järjestöjen valttina on nopea reagointikyky, sisukkuus ja kyky muuntautua ajan haasteisiin. Poikkeustilanteessa on entistä tärkeämpää turvata järjestötoiminnan jatkuminen ja kohderyhmän erityistarpeisiin vastaaminen. Kun kasvokkain tapahtuva kohtaaminen vähenee, on etsittävä uudenlaisia tapoja pitää yhteyttä. Varmistetaan yhdessä, että kukaan ei jää yksin.

Toivomme ilmoittautumisia oheisen linkin kautta ennen työpajoja: 

linkki ilmoittautumiseen tästä.

Linjoille voi hypätä myös ilman ilmoittautumista sekä täyttää lomakkeen työpajojen aikana hankeseurantatietojen keräämistä varten. 

Työpajojen ohjelmat

http://koskeverkko.fi/wp-content/uploads/2020/04/Järjestöille-digiä-9.4.pdf

http://koskeverkko.fi/wp-content/uploads/2020/04/Järjestöille-digiä-16.4_.pdf

Yhteyshenkilöt

Projektikoordinaattori Kati Karjalainen, kati.karjalainen@gradia.fi

Projektiasiantuntija Aino Alaverdyan, aino.alaverdyan@jamk.fi