Sosiaalihuollon ammattilaisia etsitään uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteihin

Keski-Suomen asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) -tilaajaorganisaatio vastaa Keski-Suomen alueella APTJ:n käyttöönotosta, siihen liittyvästä muutoshallinnasta sekä osaltaan maakunnan sote-prosessien kehittämisestä. Tilaajaorganisaatio mahdollistaa, koordinoi ja tukee toiminnan kehittämistä, jotta tulevaisuudessa maakuntamme julkinen sosiaali- ja terveydenhuolto voi toimia entistä jouhevammin ja yhtenäisemmin alueemme asukkaiden hyväksi. Tilaajaorganisaatio tekee myös yhteistyötä muiden APTJ-työssä mukana olevien maakuntien kanssa.

Keski-Suomen APTJ-tilaajaorganisaatio sijoittuu hallinnollisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin ja työpisteet ovat Jyväskylässä. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista pääasiassa Keski-Suomen maakunnan ja kuntien alueella. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Tule tekemään muutosta, joka näkyy Keski-Suomen asukkaiden arjessa!

Haemme keväällä perustettavaan Keski-Suomen APTJ-tilaajaorganisaatioon

ASIANTUNTIJOITA, vastuualueenaan
– terveydenhuolto
– sosiaalihuolto
– sote-integraatio
– sähköinen asiointi
– sote-tukipalvelut

Kaikki asiantuntijat toimivat tiiviissä yhteistyössä kuntien, muiden maakuntien sekä yhteistyöorganisaation kanssa. Työskentelet yhdessä oman projektiorganisaatiosi henkilöiden, sekä kymmenien sote- ja ICT-ammattilaisten kanssa Keski-Suomessa.

Asiantuntija-roolissa toimivilla työaika voi olla osa-aikainen (20 – 80 %) Keski-Suomen sairaanhoitopiirin palveluksessa ja muun ajan työskentelet esim. omassa sosiaali- ja/tai terveydenhuollon organisaatiossasi. Hankkeen tilanteen mukaan saatamme tarvita myös kokopäiväisiä asiantuntijoita.

Asiantuntijana kehität uusia toimintamalleja omalla vastuualueellasi. Vastuualueet jakaantuvat valittavien henkilöiden asiantuntijuuden perusteella. Määrittelet tietojärjestelmän toiminnallisuuksia sekä sovellat niitä palveluihin. Toimit sote-projektipäällikön työparina ja tuet järjestelmän suunnittelua ja kehittämistä omalla osaamisalueellasi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja useamman vuoden kokemusta oman alasi tehtävistä. Monipuolinen kokemus käytännön työstä sote-alalla sekä kiinnostus tietojärjestelmien kehittämiselle antaa tehtävässä toimimiselle hyvän pohjan.

Sote-tukipalveluiden asiantuntijan erityisosaaminen voi liittyä sosiaali- tai terveydenhuollon tukipalveluiden toimintaan esimerkiksi kuvantamiseen, laboratoriotoimintaan, sosiaalihuollon tukipalveluiden ohjaukseen, taloushallintoon, logistiikkaan tai tuotannonohjaukseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan Keski-Suomen maakunnan sote-kehittäjänä sekä asiakas- ja potilastietojärjestelmän asiantuntijana! Tilaajaorganisaatiossa tulee toimimaan noin 20-60 ammattilaista projektin vaiheesta riippuen, työn aloitukset vaihtelevat hankkeen etenemisen mukaan vuosien 2020-2021 aikana. Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon! Tuothan mukanasi innostusta ja monipuolista osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämiseen.

Toivomme sinulta

– Kiinnostusta tietojärjestelmiin ja niiden kehittämiseen toiminnan näkökulmasta
– Taitoa ja halua muutosten tekemiseen sekä aiempia näyttöjä onnistumisista
– Innostusta oman toiminnan ja toimintatapojen kehittämiseen
– Erinomaisia vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta verkostotyöhön
– Riittävää englannin kielen taitoa

Tutustu APTJ -projektiin: www.ksshp.fi/aptj ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoa tehtävistä! Päivitämme vastauksia mahdollisiin rekrytointia koskeviin kysymyksiin www-sivuilta löytyvälle Kysymyksiä ja vastauksia -sivulle.

Katso työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sote-alan-asiantuntijat-keski-suomen-aptj-tilaajaorganisaatio-ksshp-60-19-20/