Yksityinen sosiaalipalvelujen tuottaja – nyt voit ilmoittautua kirjaamisvalmentajien valmennukseen

Ilmoittautuminen yksityisille palveluntuottajille suunnattuihin kirjaamisvalmentajien valmennusryhmiin on alkanut. Ensimmäinen kaikille avoin ryhmä käynnistyy lokakuussa 2018 ja valmennukset jatkuvat vuoden 2019 loppuun asti. Lisätietoa Kansa-koulu II -hankkeen tiedotteessa 2/2018 ja nettisivuilla. Ryhmien aikataulut ja ilmoittautumislinkit löydät täältä. Katso myös videolta, mistä on kysymys.

Valmennus toteutetaan etäopetuksena. Valmennusryhmä on pituudeltaan kolme työpäivää klo 8.30 – 14.30 ja siihen liittyy ennakko- ja välitehtäviä. Yksityiset palveluntuottajat maksavat valmennuksesta omarahoitusosuuden 150 €/osallistuja.

Kirjaamisvalmennuksen tavoitteena on edistää sosiaalialan henkilöstön valmiuksia kirjata asiakastietoja määrämuodossa. Kirjaamisvalmennus jalkautuu organisaatioihin kirjaamisvalmentajien välityksellä. Kansa-koulu-hankkeen kouluttamat kirjaamisvalmentajat ovat määrämuotoiseen kirjaamiseen ja asiakasasiakirjalain toimeenpanoon perehdytettyjä sosiaalialalla toimivia ammattilaisia.

Lisätietoja: aluekoordinaattori Riikka Rantanen, riikka.rantanen@koske.fi, p. 040 501 1042