Yksinäisenä kesälläkin

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKEn yksinäisyyshanke ”Yhdessä ei olla yksin” vetää #sutonnähty -kampanjaa muiden keskisuomalaisten yksinäisyyshankkeiden kanssa. Kesäviikkoina päivitysvastuu on Jyväskylän kaupungin Nuorisopalveluiden Kasvun maisema -hankkeella.

Koulujen, päiväkotien ja erilaisten kerhojen kesälomien aikana helposti myös lapsi jää vailla huomiota ja seuraa. Miten hän tämän kohtaa ja miten voisimme valmentaa lasta ja nuorta hetken yksinoloon? Pieniä & suuria tekoja yksinäisyyden kokemusten vähentämiseksi voi olla yksi foorumi jakaa tästä ajatuksia. Viikkoteemoihin ja kuviin voi tutustua fb-sivuilla, mutta myös instagrammissa. Mikä on sinun arjen hyvinvoinnintekosi? Yksinäisyyshankkeet ovat koonneet kelpo esimerkkejä tällaisiksi hyvinvoinninteoiksi, mutta uusia ajatuksia ja keinoja tarvitaan aina.
Lisätietoja haastekampanjasta #sutonnähty antavat Yhdessä ei olla yksin -hankkeen työntekijät, Sirpa Pekkarinen, Anja Saksola ja Anniina Ahlholm, etunimi.sukunimi@koske.fi.