Lastensuojelun erityissosiaalityöntekijä Matleena Ullner on aloittanut työn Koskessa

Sosiaalityöntekijä Matleena Ullner on aloittanut lastensuojelun erityissosiaalityöntekijänä Koskessa 19.3.2018. Matleena on aikaisemmin työskennellyt lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä Jyväskylän kaupungilla vuodesta 2007 alkaen ja ennen sitä sosiaalityöntekijän tehtävissä myös muutamissa muissa kunnissa.

Matleena pitää lastensuojelutyötä erittäin tärkeänä ja mielenkiintoisena työnä, jossa työntekijä voi oppia ja kehittyä jatkuvasti. Matleena haluaa puhua lastensuojelutyön tuen rakenteiden puolesta ja osaltaan vahvistaa sosiaalityöntekijöiden osaamista ja hyvinvointia.

Systeeminen lastensuojelutyöskentely on yksi Matleenan kiinnostuksen kohde. Hän on käynyt Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen järjestämän systeemisen lastensuojelun kouluttajakoulutuksen sekä toiminut kouluttajana Jyväskylässä systeemistä lastensuojelutyötä ensivaiheessa pilotoiville tiimeille.

Matleenan puhelinnumero on 044 265 1064 ja sähköposti etunimi.sukunimi(ät)koske.fi.
Tapaamisiin lastensuojelun kysymysten äärellä!