Toivosta apua elämänhallintaan

Oletko huolissasi? Nuoriso on pilalla, keskiluokka kostuu, eläkepommi tikittää, talot homehtuvat, robotit vievät työt, kaunokirjoitus poistuu, kukaan ei käy enää kylässä, pojat eivät lue, emojit korvaavat kosketuksen, maailma on jämähtänyt paikoilleen, kukaan ei lohduta Nyytiä…
Pitääkö olla huolissaan?  – on syksyllä 2016 MTV3-kanavalla alkanut paneelishow, jossa käsitellään suomalaisten ihmisten huolenaiheita (lähde: https://www.mtv.fi/pitaakoollahuolissaan). Yhdessä ei olla yksin -hyvinvointiyhteistyöhankkeessa mietitään huolenaiheita ja syitä syrjäytymiseen. Keskiviikkona 11.4.2018 klo 9-12 kuullaan KOSKEn tiloissa (Matarankatu4, MAT100-tila, Jyväskylä) löytyykö toiveikkuutta, jaksamista ja malttia järjestää arki sellaisiin askeleisiin, että itse ehtii mukaan? Kosketus -verkostotapaamisen vierailijana kuullaan toivon asiantuntijaa eli terveystieteiden tohtori Kaija Tikkasta.
Kaija Tikkasen 15-20 -vuotiaille nuorille tekemän tutkimuksen mukaan nuorten toivo on jokapäiväisen elämän peruselementti. Toisten ihmisten nuorten toivoa ylläpitävä ja vahvistava toiminta on elämän perusedellytysten turvaamista nuorille – aitoa välittämistä sekä toivon ottamista puheeksi.
Ilmoittautumiset ennakkoon 6.4. mennessä https://www.webropolsurveys.com/S/744EA061F543059A.par tai yhteydenotolla Sirpa Pekkariseen, 040 653 7220, sirpa.pekkarinen@koske.fi.