Hyvää sosiaalityön päivää, asiakasosallisuuden vahvistaja!

Pelastakaa Lapset ry, Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus sekä ryhmä kehittäjäasiakkaita haluavat toivottaa hyvää kansainvälistä sosiaalityön päivää ja muistuttaa päättäjiä ja ammattilaisia asiakasosallisuuden vahvistamisen tavoitteesta ja tärkeydestä videolla

Maakunta- ja sote-uudistuksen keskeisiä tavoitteita on kehittää asiakasosallisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja palvelujen saatavuutta. Myös lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman LAPEn lähtökohtana on osallisuuden vahvistaminen.

Rakenteellisen sosiaalityön erikoistumiskoulutuksessa opiskelevat sosiaalityöntekijät ja palvelujen kehittäjäasiakkaat järjestivät asiakasosallisuuden työpajan. Työpajan tuloksena syntyi video ”Asiakasosallisuuden vahvistajat”. Katso 3 minuutin video https://www.youtube.com/watch?v=vcLp3N33IEY

Video löytyy Youtubesta oheisella linkillä tai hakusanalla ”asiakasosallisuuden vahvistajat”. Tätä viestiä saa jakaa ja videota hyödyntää jatkossakin!

Vahvistamalla asiakasosallisuutta palvelukokemukset, sosiaalityön tulokset ja kokonaiset palvelurakenteet alkavat muuttua!

Terveisin

Rakenteellisen sosiaalityön erikoistumiskoulutuksen opiskelijat

Eija Hiekka, sosiaaliasiamies, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Minna Kontio, sosiaalityöntekijä, Jyväskylän kaupunki
Ansa Leinonen, sosiaalipalvelujen valvontakoordinaattori, Jyväskylän kaupunki
Katja Mettinen, projektipäällikkö, Läheltä tueksi -hanke, Pelastakaa Lapset ry