Aikuissosiaalityön maakunnallinen työryhmä käynnistyy

Nyt on aika rakentaa yhdenmukaista, mutta alueelliset erot huomioivaa aikuissosiaalityötä. Helmikuussa alkava työryhmä on tarkoitettu kaikille työikäisten parissa toimiville sosiaalialan työntekijöille. Se on foorumi, jossa on mahdollisuus nostaa esille ja käydä yhteistä keskustelua siitä, miten aikuissosiaalityön paikka, tehtävät ja rooli määrittyvät tulevissa rakenteissa.

Moniin työstä nouseviin kysymyksiin on kaivattu yhteistä keskustelua ja käytännöistä sopimista kuten palvelutarpeen arvioinnista, erityisen tuen tarpeen määrittelystä tai omatyöntekijyydestä, myös Kelan kanssa tehtävä yhteistyöhön on kaivattu yhtenäisiä käytäntöjä.

Työryhmän kokousajat keväällä 2018:

8.2. klo 13-16, 15.3. klo 10.-14.30,19.4. klo 13-16 ja 17.5. klo 13-16. Etukäteen on sovittu 15.3. pidettävä ”mittarityöpaja” jolloin esittelyssä Kykyviisari ja Aikuisväestön hyvinvoinnin kokonaisuuden mittari. Muihin kokousajankohtiin voi laittaa ehdotuksia marianne.kuorelahti@koske.fi.

Ilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/457D9C1A1EBDC4E3.par

Lisätietoja: Marianne Kuorelahti, hankekoordinaattori, p. 040 157 7822