Yksinäisyyskyselyn tulokset kansalaisiltoihin Äänekoskella ja Kyyjärvellä

Kosken Yhdessä ei olla yksin -hyvinvointiyhteistyöhanke selvitti loppuvuonna 2017 Kyyjärvellä ja Äänekoskella asukkaiden kokemuksia yksinäisyydestä ja osallisuuden esteistä. Kysely toteutettiin sekä sähköisesti webropol-kyselynä että paperisena lomakkeena jota asukkaat saivat omatoimisesti täyttää kirjastoissa ja kohtaamispaikoissa. Kyselystä tiedotettiin kuntien kotisivuilla, paikallislehdissä ja mm. Nopola News -verkkolehdessä. Kiitos kaikille vastaajille!

Kysely sulkeutui 31.12.2017, minkä jälkeen hankkeen työntekijät analysoivat vastauksia. Kumpaankin kuntaan on sovittu kansalaisilta tai tapahtuma, jossa tuloksia esitellään kuntaan ja asukkaille. Äänekoskella tilaisuus on ke 24.1. klo 18 kaupungintalolla ja Kyyjärvellä ma 29.1. klo 18 alkavana valtuuston iltakouluna, joka myös streemataan verkkoon.

Lisätietoja antaa Sirpa Pekkarinen, p. 040 653 7220.