Tehdään ilmiöt näkyviksi – Kevään rakenteellisen sosiaalityön ilmiötyöpajat

Tule mukaan kehittämään rakenteellisen sosiaalityön kansallista tietopohjaa ja osallistu Ilmiöt näkyviksi -ilmiötyöpajoihin maaliskuussa.  

Työpajoissa kartoitamme yhdessä keskustellen mielenterveys-ilmiöön sekä päihde- ja riippuvuusilmiöihin liittyviä sosiaalihuollon tietotarpeita ja tietosisältöjä Keski-Suomen hyvinvointialueelta. Millaisia tuen tarpeita ilmiöihin liittyy hyvinvointialueellamme? Millaisista asioista tarvitsemme lisää tietoa? Entä mitkä muut seikat vaikuttavat tarkasteltaviin ilmiöihin? 

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille rakenteellisen sosiaalityön tietopohjan kehittämisestä kiinnostuneille. Toivomme, että saamme työpajojen avulla laajasti esille eri toimijatahojen näkemystä, kokemusta ja tietotaitoa kansallisen ja alueellisen kehittämisen tueksi!  

Ilmiöistä järjestetään kaksi samansisältöistä Teams-työpajaa – valitse Sinulle sopivin ajankohta: 

  • Ma 11.3. klo 14–15: Mielenterveys 
  • Ke 13.3. klo 9–10: Päihteet ja riippuvuudet 
  • Ma 18.3. klo 14–15: Päihteet ja riippuvuudet 
  • Ke 20.3. klo 9–10: Mielenterveys 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/rake-ilmiotyopajat-kevat2024  
Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään kaksi päivää ennen työpajaa.  

Työskentelyyn voi osallistua itsenäisesti ke 27.3. saakka.  

Työpajoissa tuotettu materiaali koostetaan ja toimitetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koordinoiman Rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittäminen -hankkeen käyttöön. Vastauksia hyödynnetään rakenteellisen sosiaalityön kansallisen tietotuotannon mallin kehittämisessä.  

Hanke on osa Kestävän kasvun ohjelmaa, jota Keski-Suomessa hallinnoi Keski-Suomen hyvinvointialue. Rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittämishankkeen toteutuksesta vastaa Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.  

Lisätietoa:  

Tervetuloa! 

Lisätietoja:
Sivi Talvensola 
Rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittäminen /  
Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma 
0400 904 663 
sivi.talvensola@koske.fi

Euroopan unionin rahoittama - NextGenerationEU.