Meijän Mieli mukana valtakunnallisella peliviikolla 7.-13.11.

Jyväskylässä vietetään valtakunnallista peliviikkoa, jonka tapahtumat ovat levittäytyneet useampaan toimipisteeseen. Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tapahtuu peliviikon aikana monenlaista ja Meijän Mieli onkin mukana kahdessa eri tapahtumassa tiistaina 8.11. klo 15-16 ja 17.30-19. Kaikki peliviikon tapahtumat löydät tästä ohjelmasta (pdf).

Arki-infossa ja MielenTaidot -tuokiossa esittelyssä TWoR-pelit

Peliviikkoon liittyen Mataran arki-infossa ti 8.11. klo 15-16 esittelemme TWoR – The World of Recovery -pelit. Infossa kerromme, miten pelit voivat tuoda hyvinvointia arkeen. Esittelemme aktivoivan, uusia näkökulmia avaavan kännykkäpelin sekä luovan ryhmätoiminnan pöytäroolipelin. Kummassakin pelissä seikkaillaan toivon, luovuuden ja mahdollisuuksien maailmassa.

TwoR-pelit soveltuvat kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä tekemistä ja uutta sisältöä. Tuokiossa kerromme myös, miten pääsee mukaan Meijän mielen peliryhmiin. Arki-info pidetään Kansalaistoiminnankeskus Mataran 1. kerroksen Saunio -tilassa .

TWoR-esittely on mahdollista kuulla myös etänä Teamsin kautta samana päivänä 8.11. ennen arki-infoa klo 13-14 MielenTaidot -tuokiossa. Osallistumislinkki tässä sekä Meijän mieli-hankkeen instan biossa. Tervetuloa kuulolle!

Kaveri-ilta pelien merkeissä

Meijän Mielen kuukausittainen kaveri-ilta osuu samalle päivälle hankkeen muiden peliviikon tapahtumien kanssa, joten myös kaveri-illan teema on peliaiheinen. Pelit kulkevat mukanamme läpi elämän. Ne luovat muistoja,yhteyksiä,elämyksiä ja suuria tunteita.

Tule pelaamaan ja keskustelemaan peleistä ja niihin liittyvistä kokemuksista ja muistoista kanssamme! Kaveri-iltaa vietämme Kansalaistoiminnankeskus Mataran 2.krs:ssa Talvikki-tilassa tiistaina 8.11. klo 17.30-19. Ilta on avoin kaikille ja tarjolla myös pientä purtavaa. Tervetuloa!

Kaveritoiminnan koulutukset marraskuussa

Marraskuussa koulutamme uusia vapaaehtoisia hankkeen kaveritoimintaan. Voit kouluttautua toimimaan livekaverina kasvotusten tai digikaverina Ylitse MentorApp-sovelluksessa. Koulutuksiin osallistuminen ei edellytä vapaaehtoistoimintaan mukaan lähtemistä, vaan voit jäädä koulutuksen jälkeen miettimään, olisiko kaveritoiminta sinun juttusi. Koulutuksesta ja kaveritoiminnasta molemmista saat todistuksen.

Meijän kaveri- livekaveritoiminnan koulutus pidetään Jyväskylässä 22.-23.11. klo 17-20. Ilmoittautuminen 17.11. mennessä.

Digikaveri-koulutus järjestetään etätoteutuksena Teamsissa 28.-29.11. klo 17-20. Ilmoittautuminen ke 23.11. mennessä.

Molempiin koulutuksiin ilmoittautumiset joko vapaaehtoistyo.fi – sivustolla tai sähköpostitse merja.angle@koske.fi. Tervetuloa!