Meijän Mieli rauhoittuu kesälomille

Hankkeen kevään toiminnot on saatu ”pulkkaan” ja on aika hellittää hetkeksi kesälomien viettoon. Kesäkuussa pyörii vielä TWoR-mobiilipelin Discord-ryhmä, josta kerroimme toukokuun uutiskirjeessä. Heinäkuu on hankkeessamme hiljaisin kuukausi. Elokuussa sitten pyörähtävät käyntiin mm. MielenTaito -tuokiot sekä kaveri-illat ja syyskuussa TWoR-pöytäroolipeliryhmät ja kaveritoiminnan koulutukset. Muistutuksena vielä, että 23.8. Jyväskylässä järjestettävän Tukea vapaaehtoisuuteen -työpajan viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8. Ilmoittautua voi tästä https://link.webropol.com/s/paja2508

Kohtaamisten kesäkuu

11.6. lauantaina olimme mukana Iloa ilmassa -perhetapahtumassa Mäki-Matin perhepuistossa. Tapahtumassa kävi runsain määrin lapsiperheitä, joista myös suuri osa suoritti Meijän Mielen ja Finfamin järjestämän Hyvän mielen rastit -tehtäväradan. Muumitikkarien voimalla lapset (ja myös aikuiset) lähtivät innolla suorittamaan tehtäviä. Päivä oli oikein onnistunut ja kirjanpitomme mukaan pisteellämme vieraili n. 300 henkilöä. Mukava määrä kohtaamisia. Palautteiden perusteella tehtävärastit olivat mieleisiä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kesän kynnyksellä hankkeessamme on tapana muistaa vapaaehtoisiamme virkistystapahtuman muodossa. Tiistai-iltana 14.6. vietimme virkistävän illan idyllisellä leirintäalueella Jyväskylän Metsärannassa. Mukavan yhdessäolon lisäksi ohjelmaan kuului Meijän Olympialaiset, joissa pärjäsi taidolla, tiedolla ja tuurilla. Taito-osuudessa kisailimme heittolajeissa; renkaanheitto, tikanheitto ja boccia. Sen jälkeen pisteitä kartutettiin tietokilpailulla. Ja jotta ketään ei jäisi harmittamaan taidon tai tiedon puute, ratkaisevat pisteet saatiin tuurilla eli heittämällä noppaa. Kisailun lomassa nautimme Metsärannan emännän loihtiman makoisan iltapalan. Meillä kaikilla oli oikein mukavaa ja sää oli lopulta hyvä, vaikka automatkalla Metsärantaan saatiin kunnon rankkasade. Seuraavaa vapareiden virkistyspäivää vietetään loppuvuodesta.

Meijän Mieli toivottaa kaikille rentouttavaa kesää ja mukavia lomapäiviä!