Meijän Mieli kouluttaa ja messuilee huhtikuussa

5.-6.4. pidettävään Meijän Kaveri -vapaaehtoistoiminnan koulutukseen mahtuu vielä muutama osallistuja mukaan. Tähän koulutukseen voi osallistua joko etänä Teamsin kautta tai paikan päällä Äänekoskella. Kasvokkain meitä pääsee kohtaamaan Äänekosken Pankkari-areenalla nuorten hyvinvointitapahtumassa 13.4. sekä Vapaaehtoistoiminnan messuilla Jyväskylän pääkirjastolla 27.4.

Huhtikuun vapaaehtoiskoulutuksessa tilaa

5.-6.4. pidettävään Meijän Kaveri -koulutukseen mahtuu vielä muutama osallistuja mukaan. Tähän koulutukseen voi osallistua joko etänä Teamsin kautta tai paikan päällä Äänekoskella.

Koulutuksessa käsitellään vapaaehtoistoimintaa ja kaveritoiminnan käytäntöjä, valotetaan toipumisorientaatioajattelua ja annetaan vinkkejä mielenterveystoipujan kohtaamiseen. Jokaisessa koulutuksessamme on mukana myös kokemusasiantuntija, joka kertoo oman tarinansa ja vastailee osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tähän maksuttomaan koulutukseen osallistuminen ei edellytä kaveritoimintaan lähtemistä. Sitä voi jäädä rauhassa pohtimaan, joten koulutukseen kannattaa tulla kuulolle matalalla kynnyksellä. Ilmoittautuminen 3.4. mennessä osoitteessa vapaaehtoistyö.fi tai sähköpostilla hankkeen henkilöstölle.

Tervetuloa kohtaamaan kasvotusten

Meijän Mieli -hanke jalkautuu huhtikuussa kahteen eri livetapahtumaan, joissa ilolla tapaamme ihmisiä kasvokkain. Keskiviikkona 13.4. klo 11-16 olemme Äänekosken Pankkari-areenalla Miten sulla menee? -nuorten hyvinvointitapahtumassa. Mukana on monia toimijoita sekä Äänekosken kaupungilta ja Pokelta kuin myös järjestö- ja hankemaailmasta. Tapahtuman ennakkomainontaa voi seurata ja jakaa nuorille ja nuorten parissa toimiville:  https://www.facebook.com/mitensullamenee Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona 27.4. meitä voi tulla moikkaamaan Vapaaehtoistoiminnan messuille Jyväskylän kaupunginkirjastolle klo 13-18. Tervetuloa tutustumaan vapaaehtoistoiminnan moninaisiin mahdollisuuksiin. Nähdään!