Meijän Mieli toivottaa rauhallista joulunaikaa

Meijän Mieli kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja vapaaehtoisia kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnistumisia vuodelle -22. Hanketoiminnat hiljenevät hetkeksi, mutta pidempää lomajaksoa emme nyt kuitenkaan vietä. Ensi vuoden touhut aloitellaan heti tammikuun alussa.

Uusi vuosi, osittain uudet kujeet

Tammikuu aloitellaan Meijän MielenTaidot -tuokiolla heti maanantaina 3.1. klo 13-14. Siirsimme 13.12.-21 pidettäväksi aiotun tuokion teeman ”Puheeksi ottaminen ja avun hakeminen” tammikuulle, koska joulukuun tuokio epäonnistui teknisten ongelmien vuoksi. Pahoittelumme tästä, mikäli joku yritti linjoille päästä. MielenTaidot -tuokioita järjestetään tulevanakin vuonna joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13-14. Teamsilla toteutettaviin tuokioihin pääsee Instan biosta ja hankkeen nettisivuilta löytyvän linkin kautta.

Syksyllä -21 Jyväskylässä pyörineet nuorille aikuisille mielenterveystoipujille suunnatut Meijän MieliMiitingit muuttuvat ensi vuonna Hyvinvointipajoiksi. Pajat toteutetaan kahden viikon välein ja niihin pääsee mukaan 7 ensiksi ilmoittautunutta nuorta. Ensimmäinen Hyvinvointipaja pidetään tiistaina 18.1. klo 13-15.

Tammikuussa aiomme osallistua Jyväskylän kaupunginkirjastolla järjestettäville vapaaehtoistoiminnan messuille 26.1.-22 klo 12-18. Nyt vaan peukut pystyyn, että tilaisuus toteutuu livetapahtumana. Haluaisimme todellakin jo päästä ”ihmistenilmoille” kertomaan hankkeestamme ihan kasvotusten. Tämän toiveen jakaa varmasti myös moni muu toimija. Toivotaan siis ensi vuodelle enemmän ihmisten välisiä mukavia livekohtaamisia!