Sosiaalihuolto haltuun -ilta aluevaaliehdokkaille

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitä kaikkea SO sotessa tarkoittaa?

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske järjestää 8.12. klo 18.00–19.30 (Teams) infoillan sosiaalihuollosta, sen merkityksestä ja tilanteesta Keski-Suomessa aluevaalien ehdokkaille. Tule kuuntelemaan ja tarjoa äänestäjillesi ajantasaista tietoa sekä uudenlaista näkemystä aluevaaleihin ja hyvinvointialueiden tuloon sosiaalihuollon näkökulmasta.

Sosiaali- ja terveydenhuollosta puhutaan usein yhdessä kiinteänä parina, mutta mitä palveluja sosiaalihuolto sisältää ja mikä merkitys niillä on asukkaiden hyvinvoinnille ja arjelle? Joka viides suomalainen käyttää vuosittain sosiaalipalveluja, ja ne tarjoavat meille kaikille tarvitsemaamme tukea eri elämänvaiheissa – lapsena, nuorena, aikuisena ja ikääntyneenä. Miten hyvinvointialueille siirryttäessä varmistetaan laadukkaat, asukkaiden tarpeita vastaavat palvelut oikea-aikaisesti ja vaikuttavasti? Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia!

Paikalla alustamassa ja keskustelemassa ovat Kosken johtaja Marja Heikkilä ja sosiaalihuollon asiakkaiden näkökulmaa valottaa maakunnan sosiaaliasiamies Eija Hiekka.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit lähettää mahdollisia ennakkokysymyksiä osoitteeseen taru.paavolainen(a)koske.fi.

Osallistu tilaisuuteen klikkaamalla alla olevaa Teams-linkkiä:
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tervetuloa!

Lataa tilaisuuden mainos tästä linkistä (pdf).