Meijän Kaveri -koulutukset jatkuvat syksyllä

Kevätkauden viimeinen Meijän Kaveri -vapaaehtoistoiminnan koulutus päästiin järjestämään livenä Matarankadulla 11.-12.6. Olipa kerrassaan mukavaa päästä kohtaamaan ihmisiä kasvotusten! Uudet kaverit valmistuivat sopivasti ennen kesälomakautta lyhentämään kaveria odottelevien toipujien jonoa.

Syksyllä jatkamme koulutuksia hybriditoteutuksina mm. Äänekoskella ja Laukaassa. Paikan päällä osallistumisen lisäksi koulutuksen voi suorittaa etänä Teamsin kautta.

Kevätkauden Meijän Kaveri -vapaaehtoistoiminnan koulutukset on saatu päätökseen, kun lauantaina 12.6. valmistui jälleen uusia Meijän Kavereita hankkeemme ensimmäisestä täysin livenä toteutetusta koulutuksesta. Olipa mukavaa päästä kohtaamaan ihmisiä kasvotusten. Onnittelut vielä uusille Meijän Kavereille! Heitä päästään mätsäämään toipujien kavereiksi vielä ennen kesälomia, eli saadaan lyhennettyä kaveria odottelevien toipujien jonoa mukavasti.

Syksyn koulutuksiin uusi konsepti

Syksyn tullen koulutukset jatkuvat hieman uudella konseptilla. Meijän Kaveri – ja Digikaverikoulutuksen päällekkäisten sisältöjen vuoksi yhdistämme koulutukset yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin neljän koulutuskerran viimeinen osa pätevöittää myös digikaverina toimimiseen.  

Koska hanke on maakunnallinen kattaen koko Keski-Suomen alueen, haluamme tarjota osallistumismahdollisuuksia asuinpaikasta riippumatta. Toukokuussa kokeilimme Viitasaaren Digikaverikoulutuksessa hybriditoteutusta ja se onnistui oikein hyvin, joten mitäpä sitä hyvää käytäntöä muuttamaan. Myös syksyn koulutukset tulevat olemaan hybridikoulutuksia eli osallistumaan pääsee joko paikan päällä tai etänä Teamsin kautta.

Syyskuun koulutus tullaan pitämään Äänekoskella Ääneseudun Ilonan uusissa toimitiloissa (Kotakennääntie 2) tiistai-iltaisin 7.-28.9. klo 17.30-20.00 ja marraskuussa jalkaudumme kouluttamaan Laukaaseen HyPe:n tiloihin (Laukaantie 26) samoin tiistaisin 9.-30.11. klo 17.30-20.00. Ilmoittautua voi vaikka heti osoitteessa www.vapaaehtoistyö.fi. Tervetuloa!