Sytykettä yhteistyöhön – koulutusta systeemisestä työotteesta tarjolla lastensuojelun yhteistyökumppaneille

LUMO-hanke järjestää Sytykettä yhteistyöhön – johdatus lastensuojeluun ja systeemiseen työskentelyyn valmennuksen lastensuojelun yhteistyökumppaneille touko-kesäkuun aikana. Löytyisikö työyhteisöstänne osallistuja systeemisen työskentelyn valmennuspilottiin?

Valmennuksen tarkoitus on antaa perustietoa lastensuojelusta sekä systeemisestä ajattelusta ja työotteesta lastensuojelun yhteistyökumppaneille. Valmennus on tarkoitettu lastensuojelun yhteistyötahojen työntekijöille ja esihenkilöille erityisesti sivistystoimesta, oppilashuollosta, päihde- ja mielenterveyspalveluista sekä erikoissairaanhoidosta. Valmennuksesta lisää tietoa tästä linkistä (pdf).

Ennen valmennuspaketin laajempaa käyttöönottoa pilotoimme valmennusta rajatulle ryhmälle, jolta pyydetään palautetta ja kehittämisehdotuksia valmennuksen sisällöstä ja toteutuksesta. Pilottiin otetaan kymmenen henkilöä jokaisesta hankemaakunnasta, ryhmän maksimikoko on 40 henkilöä. Keski-Suomessa on vielä paikkoja jäljellä, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Valmennus järjestetään Teams-etäyhteydellä kahden puolikkaan ja yhden kokonaisen päivän kokonaisuutena:

  • Osio I perjantaina 28.5.2021 klo 8.30–12.00
  • Osio II maanantaina 7.6.2021 klo 9.00–15.00
  • Osio III maanantaina 21.6.2021 klo 9.00–12.00

Pilottiin osallistumisesta on sovittava oman maakunnan hanketyöntekijän kanssa (Keski-Suomi: Reetta Salmi), jotta voimme koordinoida osallistujamäärän tasapuolisesti alueiden kesken. Ota siis omaan hanketyöntekijääsi yhteyttä ennen ilmoittautumista.

Teams-linkit lähetetään ilmoittautuneille viikolla 20 ja pilottivalmennukseen ilmoittaudutaan tästä linkistä (ilmoittautumisaikaa jatkettu): https://link.webropolsurveys.com/S/C3EBBBA49A9FCDAD

Tervetuloa mukaan!

LUMO-hanke Keski-Suomi:

Reetta Salmi
Lastensuojelun kehittäjä
reetta.salmi@koske.fi
p.040-6537220