Tule toipujan tueksi – ilmoittaudu Meijän Kaveri -koulutukseen kesäkuussa

Korona-aika on lisännyt myös mielenterveystoipujien yksinäisyyttä, ja Meijän Mieli -hankkeeseen on ollut yhteydessä useita livekaveria toivovia toipujia. Koska tällä hetkellä meillä ei ole tarjota koulutettua Meijän Kaveria kaikille halukkaille, päätimme järjestää seuraavan vapaaehtoistoiminnan koulutuksen vielä kesäkuussa ennen lomakautta.

Koulutus järjestetään livekoulutuksena Jyväskylässä Matarankatu 4:ssä tiiviillä kahden koulutuspäivän aikataululla. Koulutus starttaa perjantaina 11.6. klo 17.00-19.00 ja jatkuu lauantaina 12.6. klo 9.00-14.00. Meijän Kaverit toimivat toipujien kavereina määräaikaisissa kaverisuhteissa, tapaamiset kerran viikossa tai kahden viikon välein. Kaveritoiminnan tueksi hanke tarjoaa vapaaehtoisille työnohjausta, vertaistapaamisia ja virkistystoimintaa.

Toivomme runsasta osanottoa koulutukseen, jotta voisimme tarjota toipujille kavereita jo kesän ajaksi! Ilmoittautumiset vapaaehtoistyö.fi -sivuston kautta (linkki sivulle) tai laittamalla viestiä Merjalle (merja.angle@koske.fi).