Tule mukaan sosiaalihuollon aamukahveille

Aster Keski-Suomi järjestää sosiaalihuollon aamukahveja joka toinen perjantai etäyhteyksien välityksellä. Kahvikupin ääressä käydään läpi Asteriin liittyviä ajankohtaisia kuulumisia ja tuodaan esiin toiveita ja tarpeita kehittämistyöhön.

Hyvät Keski-Suomen sosiaalialan ammattilaiset,

olette lämpimästi tervetulleita kahdesti kuukaudessa perjantaisin klo 8.15-8.45 pidettäville Aster Keski-Suomen sosiaalihuollon aamukahveille. Toivomme teidän välittävän tätä Teams-kutsua eteenpäin omissa organisaatioissanne sekä sellaisille yhteistyötahoille ja sidosryhmille, joiden ajattelette olevan kiinnostuneita osallistumaan.

Jokaisen aamukahvin yhteydessä kerromme lyhyesti Asterin senhetkiset kuulumiset. Samoin käymme yhdessä keskustelua sille kerralle varatusta teemasta sekä toivomme kuulevamme teiltä toiveita, odotuksia ja tarpeita kyseisestä aiheesta mutta myös yleisesti Aster-kehittämistyötä koskien.

Aloituskerralla 29.1. oli paikalla 35 ihmistä ja suunnittelimme aamukahvien sisältöjä. Jos sinua kiinnostaa tietty teema, mutta et pääse paikalle, minulle (johanna.liukkonen@ksshp.fi) voi laittaa ajatuksia ja/tai kysymyksiä aiheesta. Samoin minuun voi olla yhteydessä, jos on muutoin kysyttävää aamukahveihin liittyen.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan osallistua voi silloin kun itselle sopii. Lopusta löytyvä Teams-kutsu on sama kaikilla kerroilla.

Aamukahvien ajankohdat ja teemat:

  • pe 29.1.: Aloituskerta, toiveita ja ehdotuksia aamukahvien teemoille
  • pe 12.2.: Raportointi ja analytiikka sekä tiedolla johtaminen
  • pe 26.2.: Sähköinen asiointi
  • pe 12.3.: Sote-integraatio
  • pe 26.3.: Tekninen näkökulma Aster-kehittämistyössä ja käyttöönotossa
  • pe 9.4.: Monialainen kirjaaminen
  • pe 23.4.: Sosiaalihuollon tiedonhallinta (Kanta, palvelutehtäväluokitus yms.)
  • pe 7.5.: Sote-tukipalvelut
  • pe 21.5.: Yhteenveto suunnitteluprojektista (syksy 2020-kevät 2021)

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Tervetuloa mukaan!

T. Aster K-S:n sosiaalihuollon tiimi
Hanna, Johanna, Katri, Piritta, Tiina ja Ulla