Meijän mielen hankeviestintää

Meijän mieli -hanke on toiminut nyt nelisen kuukautta. Niin kuin varmasti jokaisella hankkeella alkuvaiheessa, meilläkin on yhtenä merkittävänä työtehtävänä ollut hankeviestintä. On tärkeää saada hankkeelle näkyvyyttä ja solmia yhteistyöverkostoja.

Viestintäsuunnitelma

Koska nykyään on tarjolla monia viestintäkanavia, olemme pysähtyneet viestintäsuunnitelman äärelle miettimään kenelle, mitä, missä ja milloin viestitään. Jonkinlainen suunnitelma on nyt väsätty kasaan ja tulevaisuus näyttää, osuiko vai upposiko eli tavoitammeko viestinnällämme hankkeen kohderyhmää ja yhteistyökumppaneita. Suunnitelmia voi onneksi muuttaa matkan varrella, mikäli ne näyttävät menevän metsään.

Uutiskirjeillä ja blogeilla näkyvyyttä

Kosken uutiskirjeet ovat yksi tärkeä väylä hankkeemme ajankohtaisista asioista tiedottamisessa. Olemme saaneet hankkeellemme näkyvyyttä myös vierailevina blogisteina esim. KEHOn ja Meijän polun blogeissa. Ensi keväälle olemme jo saaneet pyynnön pariin muuhunkin blogikirjoitukseen. Näitä mielellään hyödynnämme, koska pidempään toimineilla blogeilla saamme varmasti laajempaa näkyvyyttä, kuin aloittamalla oman blogin pitämisen ilman valmista lukijakuntaa.

Rentouttavaa joulunaikaa

Joulu jo kolkuttelee ovelle ja mekin rauhoitumme joulun viettoon. Tänä vuonna THL suosittelee joulua vietettäväksi pienemmissä porukoissa ja ideoimaan hauskoja etätapaamisia läheisten kanssa. Rajoituksista huolimatta tästäkin ajasta voi löytää positiivisia näkökulmia; jouluhössötyksen ja stressin voi jättää vähemmälle, kun ei tarvitse järjestää isoja juhlia eikä tehdä suursiivousta. Muistetaan, että joulu ja joulumieli tulevat vähemmälläkin suorittamisella. Rauhallista joulunaikaa kaikille!