Ilmoittautuminen käynnissä PAKU-hankkeen koulutukselliseen työpajaan 7.10.2020

PAKU-hankkeen viimeinen koulutuksellinen työpaja järjestetään keskiviikkona 7.10.2020 klo 9.00-16.00 Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jyväskylä). Päivä käynnistyy aiemmista poiketen yhteisellä työpajatyöskentelyllä ja iltapäivään olemme jälleen saaneet laadukkaat asiantuntijapuheenvuorot. Tutustu päivän ohjelmaan. Maksimiosallistujamäärä paikan päällä on 50 henkilöä. Ilmoittautuminen maanantaihin 28.9.2020 mennessä tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/BE9FD36A005940E7

Päivän järjestelyissä huomioimme koronatilanteen edellyttämät toimenpiteet. Tilaisuuteen varataan kasvomaskeja, käsidesiä ja tilajärjestelyissä huomioidaan turvavälit. Tulethan terveenä paikalle. Elämme tilanteen mukaan ja varaudumme siihen, että tarvittaessa tämän tilaisuuden toteutustapa voi muuttua. Seuraa tiedotusta: www.koskeverkko.fi

Iltapäivän asiantuntijapuheenvuoroja klo 13.30 alkaen on mahdollista seurata etäyhteydellä. Iltapäivän osuus toteutetaan etäyhteydellä, vaikka kokoontuminen ei olisikaan mahdollista. Muistathan ilmoittautua myös etätoteutukseen ilmoittautumislinkin kautta. Pääset seuraamaan tilaisuutta tästä linkistä: https://jamk.zoom.us/j/63588006956?pwd=aE02K1lRSWxVYlo4UzZEbFFqZFRLUT09

JAMK, pääkampuksen (Rajakatu 35) kartta