Yksinäisyyshankkeen tunnelmalliset hetket

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Kosken hallinnoima Yhdessä ei olla yksin -hyvinvointiyhteistyöhanke hyvästeli kumppanit ja verkostonsa Jyväskylän Veturitalleilla 4.3.2020. Kiitos kaikille yhdessä tehdystä hankkeesta ja keskisuomalaisesta hyvinvointityöstä!

\"Yhdessä

Päätösseminaarissa saimme nauttia puheista, musiikista ja laulusta, videoesityksistä ja tunnelmasta. Kotimatkalle lähdimme sielu ja ruumis ravittuina, kiitos myös Veturitallit Kahvila Kiskon ja Huhtasuon Newrozin. Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille!

Seminaarin esitykset:
Yksinäisyyden monet ulottuvuudet, Anja Saksola
Verkostot yksinäisyyttä vähentämässä, Sirpa Pekkarinen
Kohtaamispaikat, Sirpa Pekkarinen
Yhteisöllinen sosiaalityö, Marianne Kuorelahti ja Pauliina Huuskonen
Ihmisten ilmoille, Case Huhtasuo, Kirsi Valkonen
Hyvinvointityö maakunnassamme, Nina Peränen
Selvitysraportti