Tiedote koronaepidemian vaikutuksesta Paku-hankkeen toimintaan

Vaihtoehtoiset työpajat (mallityöpajat) sekä kehittäjäryhmien kokoontumiset siirretään myöhemmin sovittavaan ajankohtaan ainakin 20.4.2020 saakka. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja valtioneuvoston linjauksia ja teemme päätöksiä niiden mukaan. Tiedotamme uusista ajankohdista heti kun saamme niitä sovittua.

Kehittäjäryhmien kokoontumisista siirtyvät myöhemmäksi ainakin seuraavat:

  • Laukaan varhainen tuki ja digitaalinen palveluohjaus (27.3.)
  • Jyväskylän monialainen intensiivinen palveluohjaus (1.4.)
  • Wiitaunionin ryhmä (2.4.)
  • Jyväskylän järjestölähtöinen kehittäjäryhmä (7.4.)
  • Äänekosken varhaisen tuen sosiaaliohjauksen kehittäjäryhmä (8.4)

Ryhmien vastuuohjaajat ilmoittavat muutoksista omille ryhmilleen. Arvioimme tilannetta uudelleen 20.4., mutta todennäköisesti seuraavat jo sovitut ryhmät toteutetaan: Laukaan varhaisen tuen sosiaaliohjaus (22.4.), Äänekosken monialainen intensiivinen palveluohjaus (24.4.) sekä Palveluohjauksen laatukriteerit (28.4.). Olosuhteiden niin salliessa myös Palvelumuotoilukoulutus järjestöille pidetään 23.4. sekä Koulutuksellinen työpaja järjestetään 28.5. klo 8.30-15.30.