PAKU-hankkeen koulutuksellisen työpajan päivämäärä muuttunut!

PAKU-hankkeen koulutuksellisen työpajan päivämäärää (alkuperäinen 29.5.19) on jouduttu siirtämään päällekkäisten tapahtumien vuoksi. Uusi ajankohta on 23.5.19 klo 8.30-15.30 Jyväskylän ammattikorkeakoululla (Rajakatu 35), auditorio Valjakassa. Toivottavasti kaikki hankkeen kehittäjäkumppanit sekä muut palveluohjauksen kehittämistyöstä kiinnostuneet saavat uuden ajankohdan sopimaan kalenteriinsa.

Koulutuksellisen työpajan aamupäivä rakentuu ulkopuolisten alustajien puheenvuoroista, jotka on teemoitettu kehittäjäryhmien tuotosten pohjalta. Iltapäivä on työpajatyöskentelyä osa-alueittain (varhainen tuki, digitaalisuus, monialainen intensiivinen palveluohjaus, järjestölähtöinen palveluohjaus sekä laatukriteerit). Päivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan puhujien varmistuttua

Lisätiedot:

Anne Koivisto
Projektikoordinaattori
PAKU -Palvelupolut kuntoon-hanke
Puh. 040 159 6950
anne.koivisto@koske.fi