Ajankohtaista Kansa-Koulu II -hankkeessa

Kansa-koulu II-hankkeen tiedote 3/2018 on ilmestynyt. Tiedote sisältää tärkeää tietoa kirjaamisvalmentajien valmennuksista ja mm. esimiehille suunnatuista tietopaketeista, sekä ilmoittautumislinkit kaikkiin auki oleviin ryhmiin. Tiedotetta voi vapaasti välittää yhteistyökumppaneille ja verkostoille. 

Muuta ajankohtaista:

  • Keski-Suomen syksyn kirjaamisvalmentajaverkostot toteutetaan etäyhteydellä (Skype):

Ilmoittautuneille lähetetään kalenterikutsu ja linkki kokoukseen liittymiseksi. Osallistumiseen tarvitset koneen, jolle on asennettu Skype sekä kuulokkeet tai erillisen mikrofonikaiuttimen (testaathan yhteyden toimivuuden tarvittaessa etukäteen)

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan syysseminaari:

Ilmoittautuminen 23.9. mennessä tästä linkistä. Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen päivään. Tilaisuudet ovat maksuttomia.