Valtakunnalliset aikuissosiaalityönpäivät 31.1.-1.2.2018 Turussa – ”Uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa”

Valtakunnalliset aikuissosiaalityönpäivien paikkana on kulttuurikeskus Logomo, joka sijaitsee lähellä Turun päärautatieasemaa. Päivien teemana on ”Uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa” valtakunnallisen Pro Sos -hankkeen sisältöjä mukaillen. Puhujina ovat mm. professori Heikki Hiilamo, tutkija Jari Ehrnrooth ja muutosjohtaja Antti Parpo. Lisäksi ohjelmassa tulee olemaan runsaasti ajankohtaisiin aikuissosiaalityön kysymyksiin pureutuvia työpajoja. Tilaisuuden alustava ohjelma julkistetaan elo–syyskuun vaihteessa, jolloin avataan myös tapahtuman ilmoittautuminen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aikuissosiaalityöstä kiinnostuneet. Varatkaa siis jo kalentereistanne tilaa ja nähdään ensi vuoden alussa Turussa!