Ajankohtaista sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittämisessä 6/2016

Ajankohtaista nyt:

  • OPER on mukana Sosiaalityön tutkimuksen päivillä 16.-17.2.2017. Haemme abstrakteja 15.1.2017 mennessä  työryhmään nro 11, jossa keskustellaan sosiaalihuollossa tallennettavasta asiakastiedosta ja datan hyödyntämismahdollisuuksista.
  • THL on myöntänyt valtionavustusta Turulle ja Vaasalle, joiden hankkeissa on tarkoitus liittyä sosiaalihuollon Kanta-palveluihin. Lue lisää THL:n verkkouutisesta.
  • Lausu ja vaikuta! Määräysluonnos käyttöoikeuksien määrittelyn perusteista sosiaalihuollon asiakastietoihin on lausuttavana 13.1.2017 saakka. Lisätietoja ja lausuttava materiaali löytyy tiedonhallinnan verkkosivuilta.
  • Lue lisää kirjaamisosaamisen kehittämisestä ja toiminta- ja tietomääritysten toimeenpanosta Kansa-koulu-hankkeessa. Huomioi myös Kansa-koulu-hankkeen, THL:n ja STM:n kevään 2017 aluekierroksen paikat ja ajankohdat!  Kansa-koulu-hankkeen tiedote 3/2016.
  • Uutta tiedonhallinnan verkkosivustolla! Ajantasaiset koulutusten tukimateriaalit löytyvät nyt yhdestä osoitteesta THL:n sivuilta.

Poimittuna muualta verkosta:

Sosiaalihuollon valtakunnallisen tiedonhallinnan kehittämiseen liittyvät kysymykset, kommentit ja kehittämisehdotukset pyydetään välittämään osoitteeseen sostiedonhallinta@thl.fi.