VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä aloittaa pohjoisessa Keski-Suomessa tammikuussa 2015

Keski-Suomen VOIKUKKIA -alueverkosto ja pohjoisen Keski-Suomen kunnat järjestävät yhteistyönään VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän huostaanotettujen ja sijoitettujen lasten vanhemmille. Hakuaika ryhmään on 31.10.2014 saakka. Keski-Suomen kunnista mukana ovat Äänekoski, Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula, Uurainen, Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kyyjärvi, Kivijärvi, Laukaa sekä Konnevesi.

Ryhmä on tarkoitettu Keski-Suomessa asuville sijoitettujen lasten vanhemmille. Toimintaa koordinoi Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Ohjaajina toimivat Äänekosken kaupungin lastensuojelun perhetyöntekijä Marjukka Massinen, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen suunnittelija Minna Kesänen sekä vanhempi, vertaisohjaaja Irja Ojala.

Ryhmä alkaa 14.1.2015. Ryhmä tulee kokoontumaan Äänekosken kaupungin perhetyön yksikön tiloissa joka toinen keskiviikkoilta. Hakuaika ryhmään on 31.10.2014 saakka. Ilmoittautuminen ryhmään perhetyöntekijä Marjukka Massiselle (p. 040 5293 891).

Lisätietoja VOIKUKKIA-ryhmätoiminnasta:

www.voikukkia.fi

Keski-Suomen VOIKUKKIA- aluekoordinaattori

Tanja Hänninen,
Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
p. 044 265 1064