Ajankohtaista alueellisesta ja kunnallisesta sosiaalipolitiikasta

Huoltaja-säätiön uudessa julkaisussa pohditaan alueellista ja kunnallista sosiaalipolitiikkaa. Keskisuomalainen näkökulma on Kunnallisen sosiaalipolitiikan tila ja tulevaisuus -kokoelmassa vahvasti esillä. Kirjoittajina on myös Kosken hallituksen jäseniä. Dosentti Sakari Möttönen pohtii, onko kunnalliselle sosiaalipolitiikalle tilaa rakenteiden muutoksessa. Professori Mikko Mäntysaari puolestaan etsii vastausta kysymykseen, mitä on alueellinen sosiaalipolitiikka. Tutkija Päivi Kivelä yhdessä Pekka Lundin kanssa tarkastelevat artikkelissaan ilkeitä ongelmia ja auttamistyötä.

Verkkojulkaisun muita kirjoittajia ovat mm., johtava asiantuntija Reijo Väärälä, professori Vuokko Niiranen, rehtori Jorma Niemelä ja professori Juhani Lehto. Seminaarijulkaisun loppusanat on kirjoittanut ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja.

Lataa Kunnallisen sosiaalipolitiikan tila ja tulevaisuus – julkaisu Huoltaja-säätiön sivuilta.