Kohti hyvinvointialuetta

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen toiminnan ja henkilöstön liikkeenluovutus Keski-Suomen hyvinvointialueelle tapahtuu 1. kesäkuuta. Sosiaalialan osaamiskeskus sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa tietojohtamisen palvelualueelle.

”Siirrymme osaksi hyvinvointialuetta myönteisin odotuksin ja innostuksella tulevaa rakentaen. Olen iloinen, että Koskessa on ollut valmiutta muuttua toimintaympäristön muutosten myötä”, kertoo Kosken johtaja Sointu Möller. ”Olen erittäin iloinen siitä, että Keski-Suomen hyvinvointialueen tavoitteena ja tahtotilana on selkeästi vahvistaa TKKI-toimintaa myös sosiaalihuollon osalta ja ylläpitää osaamiskeskustoimintaa jatkossakin.”

Uuden sosiaalialan osaamiskeskuksen perustajiksi monipuolinen joukko toimijoita

Keski-Suomen hyvinvointialue kutsui aiemmin keväällä (linkki uutiseen) toimijoita muodostamaan uutta sosiaalialan osaamiskeskusta. Mukaan ilmoittautuivat Keski-Suomen hyvinvointialueen ohella Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pelastakaa lapset ry, Pesäpuu ry, Sovatek-säätiö, Haukkalan säätiö, Suvanto ry, Kriisikeskus Mobile, Talentia Keski-Suomi ry sekä Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry. Yhteistyökumppaneiksi pääsee mukaan myös myöhemmin.

”Koske on toiminut yli 20 vuoden ajan Keski-Suomessa laajasti verkottuneena ja tehden työtään yhdessä yliopiston, ammattikorkeakoulun sekä muiden oppilaitosten, järjestöjen/säätiöiden ja kuntien kanssa. Siksi on erittäin hienoa, että tämä tekemisen tapa mahdollistuu myös jatkossa”, Möller kertoo. ”Muodostamme osaamiskeskuksen yhteistyökumppaneista ohjausryhmän, jonka tarkoitus on ohjata ja kehittää yhteistyötä.”

Pystytään yhteyksissä

Tavoitat Kosken väen edelleen vanhoista sähköpostiosoitteistamme (etunimi.sukunimi@koske.fi), mutta päivitäthän siirtymäajan jälkeen yhteystietoihisi uudet hyvaks.fi-muotoiset sähköpostiosoitteemme. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Viitaniementie 1.

Toimisto- ja viestintäassistenttimme Emmi Ratilainen jatkaa yhdistyksen palveluksessa kesän ajan vastaten kannatusyhdistyksen arkistoinnista. Hänet tavoittaa edelleen koske.fi-sähköpostiosoitteesta.

Kosken väki toivottaa aurinkoista kesäkuun alkua!

Kosken väkeä Tourujoella.

– Sointu, Emmi, Taru ja Sivi