Hybridikoulutukset jatkuvat ja webinaari toipumisorientaatiosta – Meijän Mielen marraskuu

Loppuvuodesta Meijän Mieli -hankkeessa on luvassa Yhteistyöstä voimaa – Toipumisorientaatio -webinaari, jossa käsitellään toipumisorientaation periaatteita ja sen merkitystä mielenterveystyössä. Marraskuussa käynnistyy myös uusi Meijän Kaverit -hybridikoulutus, johon voi osallistua paikan päällä Laukaassa.

Yhteistyöstä voimaa – Toipumisorientaatio -webinaari 2.11.-21

Meijän Mieli järjestää yhteistyössä Keski-Suomen Soteuudistus -hankkeen kanssa Yhteistyöstä voimaa – webinaarin, jossa saadaan laaja yleiskuva toipumisorientaatiosta sekä sen merkityksestä mielenterveystyössä. Markus Raivio kertoo 90 min. koulutuksessaan toipumisorientaation periaatteet ja niiden yhteydet hoitotyöhön. Webinaarissa kuullaan myös toipumisorientaation näkökulmasta kehitettävästä The World of Recovery -pelikokonaisuudesta, josta meille tulee kertomaan Venla Leimu Lilinkotisäätiöltä.

Webinaari on tarkoitettu keskisuomalaisille sote-ammattilaisille, järjestöille, alan opiskelijoille, vapaaehtoistoimijoille, mielen hyvinvoinnin parissa toimiville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Katso ohjelma Kosken kalenterista. Ilmoittautuminen 1.11. mennessä tästä linkistä. Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Meijän Kaverit -koulutus marraskuussa Laukaassa

Syyskuussa jalkauduimme Äänekoskelle kouluttamaan vapaaehtoisia Meijän Kavereita.  Koulutukset jatkuvat marraskuussa Laukaassa. Hybridikoulutukseen voi osallistua paikan päällä Laukaan HyPe:n tiloissa (Laukaantie 26) tai etäyhteydellä Teamsissa. Koulutus järjestetään tiistaisin 9.-30.11. klo 17.30-20.00. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita lähtemään mukaan kaveritoimintaan joten päätöksen voi tehdä vasta koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuminen osoitteessa www.vapaaehtoistyö.fi. Tervetuloa!