Kirjaamisvalmennusta yksityisille palveluntuottajille

Onko kirjaamisosaamisenne ajan tasalla? Mietityttääkö kirjaamisen tulevaisuus? Kansa-koulu III -hanke tarjoaa maksutonta sosiaalihuollon kirjaamisvalmennusta yksityisille palveluntuottajille. Ilmoittaudu mukaan kevään kirjaamisvalmennuksiin tällä lomakkeella!

Lisää tietoa valmennuksista Kirjaamisfoorumin sivuilla.

Julkisille organisaatioille on tarjottu valmennuspaikkoja kesän 2020 tarvekartoituskyselyyn perustuen. Ilmoittautumisohjeet kevään 2021 valmennuksiin on lähetetty kuntiin hankehallinnon tai aluekoordinaattorin toimesta. Jos et ole varma oman kuntasi tilanteesta, ota yhteys oman alueesi aluekoordinaattoriin tai osoitteeseen info@kirjaamisfoorumi.fi

Syksyn 2021 (elo-, syys- ja lokakuu) valmennusryhmiä täytetään ensisijaisesti kutsumenettelyllä.

Keski-Suomen aluekoordinaattorina toimii Sivi Talvensola sivi.talvensola@koske.fi