Kohtaamisten merkityksellisyys heikentää yksinäisyyden vaikutusta

Kosken hallinnoima, STEA-avustuksen saanut Yhdessä ei olla yksin -hyvinvointiyhteistyöhanke 2017-2019 on päättymässä. Hankkeen tuloksia esitellään miniseminaarissa ke 4.3.2020 klo 09-12 Jyväskylässä Veturitalleilla.

Hankkeen suuri suosio on pakattu kirjoihin ja kansiin, joista nyt seminaarissa nostetaan parhaita käytänteitä näkyviin ja kuullaan yhteistyökumppaneiden kommenttipuheenvuoroja. Hanke on jalkautunut 14 keskisuomalaiseen kuntaan selättämään yksinäisyyttä ja selvittämään osallisuuden esteitä. Lisäksi kuluneina vuosina on järjestetty tapahtumia ja työpajoja, jotka ovat olleet avoimia kaikille keskisuomalaisille.

Muistatko vielä #sutonnähty -kampanjan? Entä miten mallikkaasti nuorten kanssa tuotettiin Yksinäisyydestä yhteisöllisyyteen -tilaisuus ja monet Kohtaamisia-kahvilapöydät? Parasta on ollut joustava, tilanneherkkä jalkautuminen toimijoiden keskuuteen, toteaa menneitä muisteleva hankeväki. Superhienoja tapahtumia ovat olleet niin ikään Sanoja yksinäisyydestä -seminaarit #Vol1 vuonna 2018 ja #Vol2 vuonna 2019 sekä vuotuisat Asunnottomien Yö -tapahtumat!

Seminaariin on ennakkoilmoittautuminen 24.2. mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/FF87DFE2EB7FA73E  tai olemalla yhteydessä sähköpostilla etunimi.sukunimi@koske.fi / puhelimitse
– Sirpa Pekkarinen, p. 040 653 7220, projektipäällikkö
– Taru Paavolainen, p. 040 136 5279, viestintä- ja toimistoassistentti

Seminaarikutsu on ohessa ja lisätietoja saa ylläolevin tiedoin.